AC Service

Senaste tekniken

Undvik dyra reparationer genom att serva AC systemet regelbundet.
Även om du inte märker någon tydlig försämring av din AC så kan du tjäna mycket på att göra AC-service på din bil regelbundet. Förutom förbättrad funktion så ger du ditt AC-system längre livslängd genom underhåll. Vi rekommenderar att du gör en AC-service varje år.

Dagens AC system ska kontinuerligt servas där köldmediet töms, vägs och renas för att sedan återfyllas. AC system tappar cirka 5-8% köldmedia/år och denna förlust gör att kompressorn får arbeta hårdare för att uppnå samma effekt vilket på längre sikt kan skapa kompressorhaveri. Ett AC system arbetar med temperaturer ner till under 0 och upp till 80 grader och varma och heta sommardagar kan trycket i systemet nå ända upp till 20 bar. Systemet har även utsatta delar som kondensorn som är placerad framför kylaren och utsätts för insekter, stenskott och på vintern salt. Att regelbundet kontrollera och göra en ac-service när du lämnar din bil på service gör att undviker onödiga kostnader och reparationer i framtiden.

Vi gör servicen medan du väntar. Om det behövs en reparation så hjälper vi er självklart med det med. Vi säljer även AC reservdelar.

 

acsevicefr799