Bilservice

 

Bilservice

Rätt service för både dig och bilen!

Alla bilar är speciella, darför krävs det experter som är utbildade på service för just din bil!

Kompetent

Våra servicetekniker går på årliga utbildningar för att hålla oss uppdaterade på den senaste serviceinformationen om just din bil. Detta gör att vi för att våra servicearbeten ska utföras på ett korrekt och tidseffektivt sätt. Allt för att du skall få tillbaka din bil så snabbt som möjligt med rätt jobb utfört!

Smidigt

Att göra en service på bilen ska vara enkelt. Hos oss får du lika bra service som din bil. Boka en tid som passar dig få raka besked, inga kostnadschocker. Vår uppgift är att lyssna på dina funderingar, göra det du vill ha gjort och ge dig goda råd.

Vi servar bilen medan du väntar.

Tryggt

Självklart ska du få veta i förväg vad jobbet kommer att kosta. Hos oss får du alltid ett fast pris på bilservice. Hittar vi något som behöver åtgärdas tar vi alltid kontakt med dig för ett kostnadsförslag.

Bekvämt

Medan du väntar kan du koppla upp dig på vårt trådlösa nätverk och jobba lite medan vi servar din bil. Ta med dator, telefon och almanacka. Slå dig ner i en av våra soffor på övervåningen och ta en kopp kaffe.

Vem vet, kanske får du till och med mer gjort här än på kontoret?

Service hela vägen

Vi kan ta hand om allt gällande din bil, du behöver inte besöka flera ställen för att få det du vill ha utfört. Vi är komplett serviceverkstad helt enkelt. Vi servar din bil enligt ordinarie serviceprogram och du får självklart ett års servicegaranti och den värdefulla stämpeln i serviceboken!