*Om du inte är helt nöjd med vår service, ring oss direkt.  Är det något vi inte åtgärdat enligt din  beställning, så kommer vi och hämtar din bil hemma  hos dig eller på jobbet och fixar det som du inte är nöjd  med. Behöver du en bil under tiden, får du låna en av  oss utan kostnad, du ska alltid vända dig till oss för reklamation.

OBS!!! Du kan alltså inte gå till en annan bilverkstad för att få ett garantijobb gjort om du inte kommit överens med oss.

* Felsökning garanti gäller endast när du reparerar bilen hos oss.

AC Service

Senaste tekniken

Undvik dyra reparationer genom att serva AC systemet regelbundet.
Även om du inte märker någon tydlig försämring av din AC så kan du tjäna mycket på att göra AC-service på din bil regelbundet. Förutom förbättrad funktion så ger du ditt AC-system längre livslängd genom underhåll. Vi rekommenderar att du gör en AC-service varje år.

Dagens AC system ska kontinuerligt servas där köldmediet töms, vägs och renas för att sedan återfyllas. AC system tappar cirka 5-8% köldmedia/år och denna förlust gör att kompressorn får arbeta hårdare för att uppnå samma effekt vilket på längre sikt kan skapa kompressorhaveri. Ett AC system arbetar med temperaturer ner till under 0 och upp till 80 grader och varma och heta sommardagar kan trycket i systemet nå ända upp till 20 bar. Systemet har även utsatta delar som kondensorn som är placerad framför kylaren och utsätts för insekter, stenskott och på vintern salt. Att regelbundet kontrollera och göra en ac-service när du lämnar din bil på service gör att undviker onödiga kostnader och reparationer i framtiden.

Vi gör servicen medan du väntar. Om det behövs en reparation så hjälper vi er självklart med det med. Vi säljer även AC reservdelar.

 

acsevicefr799

Bilreparationer

Små och stora

Vi strävar efter att skapa nöjda kunder genom personlig service och god kvalitet till rätt pris. Hos oss får du alltid ett fast pris på bilreparationer, hittar Vi något som behöver åtgärdas tar vi alltid kontakt med Dig för ett kostnadsförslag.

Självklart har vi garantier på alla våra arbeten och delar. Är det något du saknar? Ställ frågan, vi brukar kunna ordna det mesta…

bromssystem-270x172

Ett urval:
  • Bilservice
  • Transportbilservice
  • Husbilservice
  • Kamremsbyte
  • Koplingsbyte
  • Motorbyte
  • Renovering
  • Tillbehörsmonteringar

Bilservice

Varför ska du serva bilen hos oss

Kompetentrikt

Alla bilar är speciella, darför krävs det experter som är utbildade på just din bil!

Våra servicetekniker går årligen utbildningar och får alltid den senaste serviceinformationen. Detta gör att vi kan utföra bilservice och bilreparationer på ett korrekt och tidseffektivt sätt för att du så snabbt som möjligt skall få tillbaka din bil med rätt diagnos utförd.

Smidigt

Ett besök i vår bilverkstad ska vara enkelt och personligt. Enkelt att boka tider som passar dig, raka besked, inga kostnadschocker och en bra kontakt. Du ska få lika bra service som din bil.


Vår uppgift är att lyssna på dina funderingar, göra det du vill ha gjort och ge dig goda råd. Självklart ska du få veta i förväg vad jobbet kommer att kosta.

Tryggt

Hos oss får du alltid ett fast pris på bilservice eller bilreparationer, hittar Vi något som behöver åtgärdas tar vi alltid kontakt med dig för ett kostnadsförslag. Vi servar bilen medan du väntar!

Bekvämt

Hos oss kan du självklart använda vårt trådlösa nätverk och jobba vidare under tiden vi servar din bil. Ta med dator, telefon och almanacka, ta en kopp kaffe, sätt dig till


rätta i våra fåtöljer och koppla upp dig mot vårt trådlösa nätverk. Vem vet, kanske får du mer gjort här än på kontoret?

Service hela vägen

Vi kan ta hand om allt gällande din bil, du behöver inte besöka flera ställen för att få det du vill ha utfört, Din kompletta bilverkstad helt enkelt. Vi servar din bil enligt ordinarie serviceprogram och du får självklart ett års servicegaranti och den värdefulla stämpeln i serviceboken.

Hos oss får du proffs hjälp.

Det är inte bara kunskapen som skiljer oss från andra verkstäder. Vi har även en särskild, avancerad diagnosutrustning när vi undersöker bilen.

kts650-150x150

Prisexempel

Kontakta oss för kostnadsförslag

Nedan följer ett urval utav vanliga åtgärder och prisexempel. Tveka inte att kontakta oss ifall du har några frågor.

Tjänst Personbil Transportbil
Däckskifte 350kr 499kr
Hjulinställning 1695kr 1995kr
Byte bromsbelägg fram 1375kr 1795kr
Byte bromsbelägg back 1359kr 1775kr